Kozanoğlu Lions Anaokulu
YILDIRIM BEYAZIT MAH. 526 SK. KOZANOĞLU LIONS ANAOKULU BLOK NO 35/1 İÇ KAPI NO 1 SARIÇAM / ADANA

VİZYON

Çocuklarımızı; gelecekte iyi, doğru, güzel, faydalı ve adaletli davranışlar sergileyebilen çalışma disiplini kazanmış, büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi gösteren, öğrenmekten zevk alan, vatanına, milletine faydalı bireyler olarak topluma kazandırmak.

MİSYON

Misyonumuz; Öğrencilerimizin okul öncesi eğitimin amaçlarına uygun yetiştirilmesi; bilişsel, duygusal, psiko-motor, sosyal, dil ve öz bakım becerilerinin ve gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde desteklenmesi, öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hareket edebilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, demokrat ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek için varız.

eTwinning Ulusal Kalite Etiketi

İkili Öğretim

Sabah Grubu (07.30-12.30) Öğlen Grubu (12.30-17.30)

Öğrenci servisi bulunmaktadır.

İl Merkezine 10 km uzaklıktadır. İlçe merkezinde yer almaktadır.

Yıldırım Beyazıt Mah. 526 Sk. No:37 Sarıçam/ADANA

Kodlama Etkinlikleri, Fen-Doğa Etkinlikleri

Proje Çalışmaları

Annem-Babam Okulumda Öğretmenim Evimde Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Okulum Temiz Projesi Eko-Okul (Eco-School) Projesi İyilik Günü Projesi Çeşitli eTwinning Projeleri

Erasmus Projesi (Dışlama, Dahil Et)

Diğer Hususlar

Kozanoğlu Lions Anaokulu olarak öğrencilerimizin çok yönlü gelişimlerini desteklemek amacıyla Sarıçam Halk Eğitimi Merkezi aracılığıyla çeşitli kurslar açıyoruz. Akıl ve Zeka Oyunları Kursu, Satranç Kursu, Kur´an-ı Kerim Kursu vb.